Nazaj na vse novice
Aktualno

V vrečki letos več kot 45 izdelkov!

Datum: 17. 04. 2024

Razkrivamo vsebino vrečke 18. dm teka za ženske! V njej boste našle več kot 45 izdelkov, ki so jih za vas izbrali naši sponzorji.

Bogata je tudi vsebine vrečke za vaše malčke, v obeh pa boste našle ogromno izdelkov za razvajanje, osvežitev, okrepčilo ter tudi popuste pri sponzorjih 18. dm teka za ženske. Zato pohitite s prijavo! Še vedno imate čas, da si zagotovite prijavnino po najugodnejši ceni. Ob prijavi in plačilu do vključno 23. aprila znaša 26 evrov.

Startno številko za vseslovenski praznik teka si lahko zagotovite prek spletnega obrazca na spletni strani dm tek za ženske ali pa v najbližji dm prodajalni. Za skupinsko prijavo na letošnji dm tek za ženske nam pišite na prijava@tekzazenske.si, kjer boste prejele nadaljnja navodila.

Vsebina vrečke 18. dm teka za ženske

Žensko zdravje in donacija za zmanjšanje menstrualne revščine v Sloveniji

18. dm tek za ženske bo potekal pod okriljem aktivnosti ženskega zdravja. dm Slovenija je februarja s trajnim znižanjem lastne blagovne znamke Jessa storil prvi korak, da bi osnovne higienske potrebščine postale še bolj dostopne vsem ženskam.

Poslanstvo z željo prepoznavanja ženskih potreb pa bo obarvano tudi z družbeno- odgovorno noto, saj bo dm Slovenija od vsake prodane startnine za 18. dm tek za ženske doniral dva paketa Jessa vložkov v pomoč zmanjševanja menstrualne revščine v Sloveniji.