Nazaj na vse novice
Aktualno

Dobrodošle na prenovljeni spletni strani dm teka za ženske

Datum: 30. 01. 2024

Vznemirjenje pred 18. dm tekom za ženske raste, med vsemi pripravami smo prenovili tudi spletno stran, posvečeno enemu najbolj navdušujočih in spodbudnih športnih dogodkov za ženske - dm tek za ženske!

Nova spletna stran prinaša svež veter in številne izboljšave, ki bodo še bolj poudarile edinstveno doživetje, ki ga ponuja dm tek za ženske.

Prenovljena spletna stran je zasnovana z mislijo na vaše udobje in enostavnost uporabe. Z lahkoto boste dostopale do vseh informacij o dm teku za ženske, vključno z datumi prihajajočih dogodkov, pravili tekmovanja in koristnimi nasveti za pripravo na tek. Pridružite se nam tudi na družbenih omrežjih in prijavite se na e-novice, kjer boste prejele še več aktualnih informacij, zabavnih vsebin in možnosti za povezovanje s skupnostjo dm teka za ženske.

Prek prenovljene spletne strani se boste lahko  prijavile na dm tek za ženske, poleg tega bomo redno objavljali sveže novice in zgodbe, ki vam bodo v navdih in motivacijo na vaši tekaški poti.

Naj bo nova spletna stran vaš prvi korak k nepozabni tekaški izkušnji. Se vidimo na dm teku za ženske - kjer se moč, lepota, zdravje in vztrajnost združujejo!