Nazaj na vse novice
Aktualno

18. dm tek za ženske je razprodan!

Datum: 06. 05. 2024

Navdušeni smo, da ste izkazale tako veliko zanimanje za letošnji dm tek za ženske, rekordno število udeleženk si štejemo v ponos, saj s tem skupaj dokazujemo, kako navdihujoča je naša skupnost tekačic.

Ker želimo vsem udeleženkam in obiskovalcem 25. maja v Tivoliju zagotoviti neprecenljivo športno in zabavno izkušnjo, smo zaprli prijave za tekmovalne kategorije.

Še vedno pa lahko na Oskarjev tek brezplačno prijavite otroke od 2. do 12. leta starosti. Vsi ljubitelji teka vabljeni v Tivoli, da spodbujate udeleženke in uživate v pestrem sobotnem programu, ki ga pripravljamo za vas.

Prijava na otroški tek

Zakaj ni več možna prijava na dm tek za ženske?

Ker želimo vsem udeleženkam in obiskovalcem 25. maja v Tivoliju zagotoviti neprecenljivo športno in zabavno izkušnjo, obenem pa dogodek izpeljati v najvišjih varnostnih merilih, smo zaradi rekordne udeležbe zaprli prijave za tekmovalne kategorije. Še vedno pa lahko na Oskarjev tek brezplačno prijavite otroke od 2. do 12. leta starosti. Vsekakor pa ste vsi ljubitelji teka vabljeni v Tivoli, da spodbujate udeleženke in uživate v pestrem sobotnem programu, ki ga pripravljamo za vas.